Testimonials van gelukkige VDW Lease klanten 

"Fietsleasing vond ik al langer interessant, maar als leidinggevende bij een kleinere KMO had ik nooit zelf de stap kunnen/durven zetten. Na een telefoontje met VDW Lease werd ik uitstekend begeleid gedurende het gehele proces en in minder dan enkele weken tijd heb ik een fietsleasingsysteem geïmplementeerd in mijn onderneming. Tot tevredenheid van mijn werknemers die zo goed als allemaal gekozen hebben voor een leasefiets! Top service van VDW Lease.”

-Zaakvoerder Limburgse KMO

“Als notoir fietsliefhebber met een beperkt budget kocht ik steevast racefietsen van om en beide 2000 euro. Dankzij fietslease rijd ik momenteel op een gloednieuwe Felt AR racefiets die een veelvoud van mijn vroegere budget heeft gekost. En dit allemaal zonder mij blauw te betalen! Ik zie er enkel voordelen in en zou het zo opnieuw doen!.”

-Brecht (43) Gent

“Je hoeft al fietsdealer geen genie te zijn om te beseffen dat fietslease ons een enorm voordeel kan opleveren. Het grote voordeel van VDW Lease is dat je als dealer zelf naar bedrijven kan stappen om fietslease voor te leggen. Dit heb ik nu reeds verschillende keren gedaan, met heel wat nieuwe leasecontracten als gevolg. De fietslease service van VDW Lease is absoluut een grote meerwaarde voor onze winkel!”

-Fietsdealer uit Antwerpen

Waarom is het leasen van een fiets nu precies interessanter dan het aankopen van een fiets?

Simpel: wanneer je een fiets least hou je je geld in je zak, in tegenstelling tot bij de aankoop van een fiets. En geld op zak houden dat is toch wat voor iedereen als muziek in de oren klinkt, is het niet? Deze win-win krijg je omdat het maandelijks leasebedrag van het brutoloon van de werknemer gaat, voor de werknemer is fietsleasing eveneens super interessant vanwege het fiscale voordeel.

Contacteer ons
____

+32 (0)3 871 93 60info@vdwlease.be

+32 (0)3 871 93 60

© 2023 VDW LEASE 

Bij jouw dealer naar keuze in een voordelige maandelijkse lease oplossing!

Kies jouw droomfiets..

Kies jouw droomfiets..

Dus ben je een werkgever die fitte werknemers hoog op de agenda zet, of een werknemer die fit wil blijven en zijn woon-werk verkeer wil afhaspelen op zijn favoriete fiets, óf een fietsdealer die een sterke klantenrelatie wil opbouwen en zijn omzet wil zien vergroten: fietsleasing is de beste optie voor alle drie de partijen! Waar wacht je nog op? Kies je fiets, wij regelen de rest!

Maak je keuze

Werkgever

Ga voor gezonde en gelukkige werknemers dankzij het aanbieden van fietsleasing! Bovendien biedt een e-bike of speedpedelec een mooi alternatief voor de steeds langer wordende files

Werknemer

Een strakke e-bike tot 25 km/u of toch maar die speed pedelec die tot 45 km/u gaat? De keuze is aan jou. Maak een keuze uit het eindeloze e-bike aanbod.

Fietshandelaar

Jouw sportieve gamma ter beschikking stellen van het VDW Lease netwerk? Schaar je bij de VDW Lease club en vergroot je omzet!

Voordelen van VDW Lease

Bij VDW lease staan onze klanten centraal. Daarom hebben we een fietsleasingmodel in de markt gezet dat voordelig is voor alle betrokken partijen. We zetten alles even op een rijtje:

Lease de fiets van jouw dromen

Als werknemer ben je vrij om elk model of type fiets te leasen. Maak je keuze en wij gieten het in een maandelijkse leasecontract

Geen zorgen over verzekeringen

Als werknemer kan je rekenen op de meest volledige dekking op de markt. Zo ben je helemaal beschermd. Pech? Wij helpen je uit de nood, tot 50 km buiten de Benelux landsgrenzen! Heerlijk toch?

Geen extra onderhoudskost

Bij VDW Lease loop je niet tegen onvoorziene kosten, dit dankzij een zorgvuldig uitgekozen onderhoudspakket.

Lees MeerLees MeerLees Meer

Bist 12
2630 Aartselaar